Concursul foto european CEWE "Our world is beautiful"

Nenumărate subiecte de fotografiat din întreaga lume…

Fiecare zi ne poate oferi câte un moment de neuitat. Uneori detaliile mici ne captează imaginaţia, alteori suntem uimiţi de măreţia subiectului din faţa noastră. Lumea este plină de teme minunate de foto. În cadrul acestui concurs vă invităm să prezentaţi viziunea personală asupra frumuseţii lumii noastre!

Premii

MARELE PREMIU constă în premiul CEWE Photo Award, o excursie fotografică exclusivă la alegerea dumneavoastră, un echipament foto în valoare de 5 000 Euro și produse foto CEWE în valoare totală de 1 500 Euro. Câştigătorii categoriilor vor fi premiaţi cu produse foto CEWE în valoare de câte 1 500 Euro și echipament foto în valoare de 3 500 Euro.

Premiile 7-20: echipamente foto în valoare de 1 000 Euro și vouchere CEWE în valoare de câte 1 000 Euro fiecare.

Premiile 21 - 1000: vouchere de produse foto CEWE.

Câte un câștigător lunar va fi desemnat pentru fiecare categorie. Câştigătorii lunari sunt premiaţi cu un voucher CEWE în valoare de 200 Lei. În plus, fotografiile clasate pe primul loc din fiecare ţară vor fi premiaţi cu premii speciale.

  • Locul 1 - MARELE PREMIU

    Premiul CEWE Photo Award, o călătorie la alegerea dumneavoastră, un echipament foto în valoare de 5 000 Euro. În plus, se acordă produse foto CEWE în valoare de 1 500 Euro.

  • Locul 2 - 6

    Echipamente foto în valoare de 3 500 Euro și produse foto CEWE în valoare de 1 500 Euro.

  • Locul 7- 20

    Echipament foto în valoare de 1 000 Euro și un voucher CEWE în valoare de 1 000 Euro.

global.drag_and_drop.header
global.drag_and_drop.description