Juriu

Juriul nostru este alcătuit din specialişti renumiţi, jurnalişti şi fotografi.

Juriul ţine cont cu precădere de calitatea fotografiei (focalizare, expunere, compoziţie etc.) şi de ideea transmisă de imagine în raport cu tema concursului. Impresia generală a fotografiilor trebuie să fie potrivită începând cu alegerea categoriei şi până la configurarea imaginii. Pentru ca fotografiile înscrise în concurs să ajungă în selecția finală, ar trebui îndeplinite următoarele criterii:

• O dimensiune atrăgătoare; minim 1 920 x 1 080 pixeli.
• Câte o singură imagine în fiecare fișier; fără colaje.
• Fără chenare, elemente grafice sau retușări evidente ale fotografiei.
• Fără texte pe imagine, cum ar fi numele fotografului sau mențiuni legate de drepturile de autor.

Voturile sau comentariile din pagina noastră web reprezintă la evaluarea finală doar un parametru, astfel încât fotografiile cu mai puţine articole au, de asemenea, şansa de a câştiga.

 • Christina Brun

  este producătoare multimedia și spune povești care ating, sunt sincere și te pun pe gânduri. Creațiile ei se situează undeva la intersecția între artă și jurnalism. Cu proiectul "Stories beyond the wall", a câștigat în anul 2015 primul loc în cadrul concursului de proiecte.
 • Wolfgang Heinen

  este editor și redactor-șef al revistelor de fotografie PHOTO PRESSE, PhotoKlassik și fotoPRO. În calitate de autor, proiectul său "PaarUnPaar" a fost nominalizat pentru Deutscher Fotobuchpreis.
 • Dr. Rolf Hollander

  este președintele fundației Neumüller CEWE COLOR. În calitate de curator al concursului de fotografie "Our world is beautiful” organizat de CEWE, acesta urmărește promovarea valorii culturale a fotografiei.
 • Ole Jørgen Liodden

  este fotograf de wildlife, autor, lider de expediție și activist de mediu. Norvegianul lucrează la ora actuală ca ambasador pentru Japan Photo pro și a activat în anii anteriori ca ambasador pentru Canon (2008-2010) și Nikon (2010-2012).
 • Andreas J. Mueller

  este directorul Muzeului German de Fotografie din Leipzig. După ce a studiat pictură și grafică, el a lucrat ca și caricaturist, ilustrator și desenator de benzi desenate și animație.
 • Micha Pawlitzki

  este un fotograf cu un palmares bogat de publicații. El se concentrează pe fotografia de arhitectură și de peisaj. Companii precum Apple, BMW Microsoft și BBC lucrează cu creațiile sale.
 • Ewald Schmelz

  este președintele asociației austriece de fotografie VÖAV, iar în această calitate activează și ca liaison officer la asociația mondială FIAP. Fiind el însuși un fotograf distins în nenumărate rânduri cu premii la nivel internațional, Schmelz se ocupă astăzi de reglementările care permit o evaluare precisă în cadrul concursurilor de fotografie.
 • Jörg Uhlenbrock

  în calitatea sa de director al departamentului de marketing pentru cultură fotografică din cadrul CEWE, este un specialist în promovarea valorii culturale a fotografiei. Multitalentatul iubitor de fotografie organizează și curează diverse competiții și expoziții atât în cadrul CEWE, cât și în cooperare cu diferite alte instituții.
global.drag_and_drop.header
global.drag_and_drop.description