Înregistrare
Întrebări frecvente
Contul meu:

Cum îmi șterg contul de utilizator?

Dacă doriți să ștergeți contul de utilizator, contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți. 

Pot să modific numele meu de utilizator sau adresa de e-mail?

După logare, nu mai puteți modifica numele de utilizator și adresa de e-mail.

Câte conturi de utilizator sunt permise?

Vă puteţi crea un cont de utilizator cu datele personale: Cu acest cont puteți participa la toate concursurile de fotografii CEWE. Pentru aceasta nu este necesară o nouă înregistrare.

Am uitat parola sau nu mă mai pot loga cu parola.

Dacă nu vă puteți loga cu parola sau ați uitat parola, solicitați o parolă nouă. Această procedură poate dura până la 15 minute. Dacă în acest interval nu primiți un e-mail automat din sistemul nostru, vă rugăm să verificați și folderul de spam.

Doresc să șterg fotografiile de la concursurile anterioare. Cum funcționează?

Efectuați mai întâi clic pe concursul din care doriți să ștergeți fotografiile. Apoi logați-vă cu datele de utilizator, dați clic pe numele utilizatorului și selectați „Administrare fotografii“. Aici puteți șterge toate fotografiile, una câte una.

Către fotografii:

Poate fi trimisă aceeași fotografie la diverse categorii?

Știm că uneori nu este simplu să te decizi pentru o categorie. Vă rugăm așadar să vă decideți pentru categoria care vi se pare cea mai adecvată. Trimiterea unei fotografii la mai multe categorii nu vă sporește șansele de câștig.

Numele meu complet trebuie să apară sub fotografie?

Sub fotografii apare întotdeauna numele dumneavoastră de utilizator. Doar în cazul în care câștigați, numele complet va apărea sub câștigătorii din luna respectivă.

De ce trebuie să indic adresa mea completă la înregistrare?

Pentru a putea primi premiile, trebuie să vă logați întotdeauna cu numele corect și adresa.

Fotografiile mele sunt comprimate pe pagina Web?

Având în vedere numărul mare de fotografii trimise, dorim să vă punem la dispoziție un serviciu prietenos și astfel reducem mărimea fotografiilor la formatul web. Aveți totuși posibilitatea de a apela fotografia dorită în mărime completă, prin simbolul lupei.

Ce se întâmplă cu fotografiile mele după terminarea concursului?

La terminarea concursului puteți șterge fotografiile din contul de utilizator (a se vedea și „Doresc să șterg fotografiile de la concursurile anterioare. Cum funcționează?”).

Ce pot edita la o fotografie și ce înseamnă „fără manipulări ale fotografiei”?

Concursurile noastre sunt despre fotografie și performanțe fotografice remarcabile. Prin aceasta dorim să premiem fotografiile care conving juriul prin conceptul tematic, impresia generală și calitate. Editarea imaginilor, un proces care astăzi pare indispensabil pentru fotografie, trebuie să fie doar un mijloc ajutător. Sunt permise ajustări precum luminozitatea, contrastul, profunzimea, lumina, culorile etc., dar și secțiuni de imagine și mici retușuri. Elementele adăugate ulterior, care modifică imaginea, nu sunt permise. Printre acestea se numără composings evidente, elemente grafice, chenare sau texte.

Pot fi trimise și fotografii realizate cu smartphone-ul?

Da, vă rugăm!

De ce nu pot introduce date tehnice la fotografiile individuale?

Meta-datele sunt determinate automat din fotografiile trimise și sunt adăugate la fotografie. De aceea nu este necesară o introducere manuală.

Despre concurs:

Cât de importante sunt descrierile la fotografie?

În spatele fiecărei fotografii se ascunde o poveste specială. Ne bucurăm când spuneți povestea și altor participanți și vizitatori ai concursului și o împărtășiți cu noi.

Cum pot revoca participarea la CEWE Photo Award 2019?

Înainte de terminarea concursului CEWE Photo Award 2019 puteți șterge fotografiile din contul dumneavoastră de utilizator (a se vedea și „Doresc să șterg fotografiile de la concursurile anterioare. Cum funcționează?”).

Câte fotografii pot trimite la CEWE Photo Award 2019 și până când?

Până la data 2.06.2019 aveți posibilitatea de a trimite în total 100 de fotografii în zece categorii diferite la CEWE Photo Award 2019.

Nu văd fotografiile mele între fotografiile de la categorie. Trebuie să le încarc din nou?

La CEWE Photo Award 2019 se înscriu în concurs peste 100.000 de fotografii, astfel încât uneori este dificil de găsit o singură fotografie. Însă puteți că verificați pe contul dumneavoastră de utilizator, la „Administrare fotografii” dacă fotografia dumneavoastră a fost încărcată.

De ce ar trebui ca fotografia trimisă să existe în mărime originală?

Pentru jurizarea fotografiilor este important ca acestea să fie disponibile la o rezoluție cât mai bună. În plus, e posibil să imprimăm fotografiile câștigătoare pentru a le expune într-o expoziție cu decoruri de perete. Pentru aceasta este necesară o rezoluție suficient de ridicată.

Evaluarea editărilor efectuate de utilizator au efect asupra deciziei juriului?

Evaluările servesc în principal pentru comunicarea între utilizatori. Când vedeți fotografii frumoase și le evaluați, fotografii de bucură de feedback-ul primit. Pentru jurizare se iau în calcul alte criterii.

Cu acordul părinților, sunt admiși și participanți sub 18 ani?

Nu, din rațiuni juridice pot participa la concurs doar persoane majore.

De ce sunt șterse fotografiile și/sau comentariile mele?

CEWE își rezervă dreptul de a șterge fotografiile care se abat grav de la indicațiile tematice.

Fotografiile trimise sunt folosite de CEWE pentru a fi vândute sau stocate într-o bibliotecă de imagini?

CEWE iubește fotografia, astfel încât oferim fotografilor și pasionaților de fotografie posibilitatea de prezentare și partajare, pentru a încuraja procesele creative. Prin participarea la CEWE Photo Award 2019 CEWE primește un drept (simplu) de utilizare a fotografiilor încărcate de participanți. CEWE nu primește în niciun moment dreptul de autor asupra fotografiilor. „Drepturile asupra imaginii” rămân la autor. Dreptul de utilizare acordat este independent de obținerea unui premiu și include și posibilitatea publicării, multiplicării, ilustrării și distribuirii în scopul autopromovării și prezentării companiei CEWE. Aceasta se va realiza exclusiv în contextul concursului CEWE Photo Award 2019 și este asociată întotdeauna cu indicarea autorului. În cazul utilizării fotografiei în alt scop, este necesar de fiecare dată acordul participantului. Mai multe informații în acest sens se găsesc și la punctul 7 al condițiilor de participare pentru CEWE Photo Award 2019: https://contest.cewe.de/cewephotoaward/ro_ro/p/terms_and_conditions

 

global.drag_and_drop.header
global.drag_and_drop.description