Înregistrare

NetIchetă

Stimate concurente și concurenţi,

Dorim să facilităm tuturor participanţilor/participantelor o comunicare agreabilă. De aceea, vă rugăm să folosiţi formule de adresare politicoase în cadrul comunităţii noastre. Vă rugăm să aveţi în vedere că de partea cealaltă a ecranului se află oameni de la care aşteptaţi şi în viaţa reală o modalitate de abordare adecvată.

Reguli de netichetă:

Scrieţi clar:

Atunci când publicaţi un articol, trebuie să ştiţi că el va fi citit de oameni din toată Europa. Evitaţi dialectele regionale şi exprimaţi-vă că propoziţii clare şi complete. Scrieţi pe cât posibil astfel încât oricine să poată înţelege.

Fiţi prietenos:

Amabilitatea stimulează schimburile şi comunicaţia. Dacă vă place ceva ce citiţi sau vedeţi, transmiteţi acest lucru. Nu criticaţi la modul personal alţi participanţi. Renunţaţi la ofense şi acordaţi atenţie accentelor în exprimare. Ironia şi ambiguităţile sunt interpretate adesea în mod greşit. Dacă există ceva de criticat, formulaţi politicos şi obiectiv.

Respectaţi părerea altora:

Atunci când criticaţi sau evaluaţi negativ o fotografie sau un articol, nu o faceţi sub imperiul emoţiilor. Citiţi articolul în linişte şi complet, reflectaţi dacă doriţi să răspundeţi şi scrieţi un comentariu obiectiv. Nu fiţi ranchiunos, iertaţi eventualele ofense şi păstraţi-vă, de asemenea, capacitatea de a cere scuze.

Acordaţi atenţie unui conţinut potrivit:

Conţinuturi rasiste, sexiste sau care încalcă în alt mod drepturile omului nu dorim să vedem aici.

Dacă menţineţi exprimarea în aceste forme simple, vom avea un forum minunat pentru toţi şi un concurs captivant cu un schimb activ de fotografii şi opinii. Vă dorim distracţie plăcută!

global.drag_and_drop.header
global.drag_and_drop.description