Juriu

Yann Arthus-Bertrand (președinte)
Vita

Vita

Yann Arthus-Bertrand este fotograf și activist pentru protecția mediului. El și-a câștigat renumele internațional prin fotografiile aeriene spectaculoase. Întotdeauna a fost pasionat de lumea animală și de mediul natural. La vârsta de 20 de ani s-a stabilit în centrul Franței, unde a lucrat ca director al unei rezervații naturale. Pentru prima conferință de la Rio din 1992, Yann s-a hotărât să pregătească o lucrare impresionantă despre starea planetei, pentru anul 2000: Ea se numește PĂMÂNTUL VĂZUT DE SUS. Această carte a cunoscut un succes fenomenal, fiind vândută în peste 3 milioane de exemplare. Yann a înființat fundația GOODPLANET, care are ca țel sensibilizarea opiniei publice asupra unor întrebări legate de protecția mediului, pentru derularea unor programe de prevenire a schimbărilor climatice și pentru combaterea defrișărilor, cu sprijinul ONG-urilor locale.

Ecologist și fotograf

Christie Goodwin
Vita

Vita

Christie Goodwin este o fotografă britanică, având o carieră de peste 35 de ani. Primul ei contact cu aparatul foto a fost la vârsta de 12 ani. Dar abia în 2005, când a avut ocazia de a fotografia un spectacol live, și-a descoperit adevărata pasiune. După acest punct de răscruce a renunțat la cariera în redacție și s-a orientat preponderent spre fotografia muzicală și de spectacol. Astăzi, Christie este foarte căutată ca fotograf de turneu și ca portretist. A lucrat pentru Ed Sheeran, Katy Perry, Taylor Swift, Paul McCartney, Rod Stewart și alți artiști de top. Lucrările realizate de Christie pot fi admirate pe CD-uri și DVD-uri, cronici ale turneelor, în publicații internaționale, în cărți sau expoziții. În anul 2018 a publicat și prima sa fotocarte "Memories We Made", care cuprinde o retrospectivă fotografică a colaborării de zece ani cu Ed Sheeran. Christie- rapidă, creativă și un pic nebună- este respectată pentru faptul că fotografiile ei surprind de fiecare dată momentul. Atunci când nu este în călătorie, Christie e acasă la Londra, unde lucrează ca fotograf oficial pentru Royal Albert Hall. Ea realizează și coperte pentru romane polițiste.
Tobias Hägg
Vita

Vita

Tobias Hägg - fondatorul Airpixelsmedia.com & Airpixelsmediart.com - este un fotograf profesionist și videograf, care s-a născut și trăiește în Eskilstuna, Suedia. Aventurier incurabil, el caută mereu să descopere noi locuri dintr-o perspectivă unică. Perfecționist în tot ce face, Tobias are o perspectivă individuală asupra vieții și este mereu în căutarea îmbunătățirii sale creative. Pe parcursul carierei sale a produs, coordonat și prezentat conținuturi comerciale din întreaga lume, colaborând îndeaproape cu numeroși clienți de renume internațional.
Dr. Christian Friege
Vita

Vita

Dr. Christian Friege, în calitate de membru al Consiliului de Administrație al CEWE Stiftung & Co. KGaA coordonează din 2015 departamentul de distribuție națională și internațională al companiei iar din 2017 este Președintele Consiliului de Administrație al fundației Neumüller CEWE Color. Anterior consultantul de business a lucrat ca manager în Marea Britanie, SUA, Finlanda și Japonia. În plus a fost membru al Consiliului de Administrație la Debitel AG și Președinte al Consiliului de Administrație la LichtBlick AG. În calitate de protector al concursului de fotografie CEWE Photo Awards, el este pasionat de promovarea valorii culturale a fotografiei. Markus Schreiber Vita Markus Schreiber este din 1999 fotograf al agenției de presă The Associated Press (AP) in Berlin. Din poziția de fotograf al unei agenții de presă internaționale, el a consemnat numeroase evenimente de actualitate și sportive din Europa, Orientul Mijlociu, Asia și Africa. Printre altele, de-a doua Intifada din Israel și Gaza în 2002, cutremurul din Pakistan în 2005, funeraliile lui Nelson Mandela în Africa de Sud în 2013, precum și Jocurile Olimpice de la Londra 2012 și Rio 2016, pentru a menționa doar câteva evenimentele la care a fost prezent. În 2014, cu ocazia World Press Photo Awards a fost distins cu premiul întâi la categoria "Observed Portraits" .
Markus Schreiber
Biografie scurtă

Biografie scurtă

Markus Schreiber este din 1999 fotograf al agenției de presă The Associated Press (AP) in Berlin. Din poziția de fotograf al unei agenții de presă internaționale, el a consemnat numeroase evenimente de actualitate și sportive din Europa, Orientul Mijlociu, Asia și Africa. Printre altele, de-a doua Intifada din Israel și Gaza în 2002, cutremurul din Pakistan în 2005, funeraliile lui Nelson Mandela în Africa de Sud în 2013, precum și Jocurile Olimpice de la Londra 2012 și Rio 2016, pentru a menționa doar câteva evenimentele la care a fost prezent. În 2014, cu ocazia World Press Photo Awards a fost distins cu premiul întâi la categoria "Observed Portraits" .
Joachim Herrmann
Vita

Vita

Joachim Herrmann este din 2012 redactor șef la Reuters News Picture Service și responsabil pentru activitatea din Germania. El și-a început cariera în 1988 ca fotograf pentru Agenția Germană de Presă (DPA) în Hamburg și a continuat apoi la Reuters, Bonn & Berlin. În 2007 a fost fotoredactor șef la Global Picture Desk Signapore livrând clienților în întreaga lume materiale foto de calitate, asigurând astfel că Reuters News Picture Service international este indispensabil. În răspunderea domnului Herrmann s-a aflat asigurarea respectării standardelor înalte de calitate impuse de Reuters. Printre acestea, pe lângă calitatea imaginii se iau în calcul și aspecte juridice și etice.
Dr. Wilfried Vyzlozil (SOS Satele Copiilor din întreaga lume)
Vita

Vita

Dr. Wilfried Vyzlozil face parte din conducerea organizației SOS Satele Copiilor din întreaga lume. În cei 20 de ani în slujba organizației, a fost 14 ani directorul general al organizației în Austria iar de șase ani se află la conducerea organizației SOS Satele Copiilor din întreaga lume. Anterior, Vyslosil a lucrat în domeniul Executive Search și Management. Tatăl a trei copii a absolvit școala în Scoția și Austria și a studiat la universitățile Viena și Linz. De asemenea a participat la programe de cercetare și a predat la universitățile din Linz, Innsbruck și Budapesta.
global.drag_and_drop.header
global.drag_and_drop.description