• Ildiko Lippai

  Am plăcerea să documentez fiecare clipă petrecută cu familia. Deseori realizez fotografii cu gândul la o temă ideală pentru a o păstra în forma unei decoraţiuni de perete sau pe coperta unei CEWE FOTOCĂRŢI. Tendinţa arată că, datorită telefoanelor mobile, realizăm din ce în ce mai multe fotografii instante, fie vorba de mâncarea gătită, vacanţă sau timpul petrecut alături de prieteni. Ceea ce consider important este viziunea unică cu care abordăm tema respectivă.
 • Linda Tobias

  Îmi place să călătoresc şi ador să fotografiez. De mulţi ani fac parte din echipa CEWE, dar îmi aranjez fotografiile cu acelaşi entuziasm în CEWE FOTOCARTE ca la început. Aştept cu nerăbdare fotografiile participante la concurs.
 • Marian Dinu

  Se spune că fotografia este arta de a surprinde momentul. Pentru mine însă mult mai important este mesajul pe care o imagine transmite. Fiecare temă înseamnă o provocare interesantă, reprezintă a modalitate unică de exprimare, prin care fotograful îşi manifestă personalitatea şi stilul.
 • Andrei Geonea

  Am onoarea să fiu prezent pentru a treia oară în juriu şi abia aştept să parcurg fotografiile realizate de clienţii noştri. Fiind vorba de o temă prezentă în viaţa fiecăruia, sunt curios să văd modurile unice de abordare a prieteniei.
global.drag_and_drop.header
global.drag_and_drop.description