CEWE Concurs Fotografie "Prietenie"

1. Organizatorul concursului foto "Prieteni"este CEWE.ro ("Organizator"). Organizatorul se ocupă de administrarea şi prelucrarea datelor.

2. Concursul se va desfăşura în perioada 14.07.2016 până la 19.09.2016. Ultima dată de anunţarea câştigătorilor este: 19.10.2016.

3. Scopul competiţiei este prezentarea fotografiilor realizate de fotografi hobby şi amatori, pe tema concursului actuale. Câştigătorii sunt selectaţi de câtre angajaţii independenţi CEWE. Fotografiile câştigătoare sunt prezentate în cadrul website-ului. Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul unui e-mail. Premiile puse în joc sunt vouchere CEWE, ce vor fi distribuite prin cale electronică, alături de toate informaţiile necesare de utilizare. Acordarea premiilor este stabilită de câtre juriu în mod independent. Numărul voturilor date de utilizatori nu influenţează finala concursului, reflectă doar opinia utilizatorilor.

4. Participantul are posibilitatea de a încărca max. 3 bucăţi de fotografii digitale realizate personal şi garantează faptul că fotografiile nu deţin de dreprui de autori sau drepturi de utilizator unui al treilea terţ. Tema imaginilor nu pot încălca drepturile ţării de origine, a Uniunii Europene sau drepturile persoanelor referitoare la personalitate, a cărora apar în fotografii. Fotografiile şi descrierile adăugate pot fi modificate oricănd, în cadrul setările profilului personal. Fotografiile trebuie să aibă o rezoluţie de min. 1240 x 788 px, de o dimensiune de max. 10 MB. Formate acceptate: png, jpeg şi tiff.

5. Odată cu participarea la concurs, participantul acordă firmei CEWE un drept de folosire pe termen nelimitat, dar nu şi irevocabil sau exclusiv. Firma CEWE are dreptul de a folosi fotografiile încărcate- în unele cazuri în formă editată - pentru activităţi PR, cu posibilitatea de a publica, a multiplica, a ilustra şi a difuza în scop de publicitate proprie. Transferarea drepturilor se realizează exclusiv în corelaţie cu activităţile PR legate de concursul foto „Prietenie” la care participantul contribuie prin încărcarea fotografiilor şi conţine următoarele activităţi:

a. prezentarea în expoziţii,

b. publicarea pe internet ş în reţele sociale,

c. preluarea în alte publicaţii, inclusiv publicări de către terţi în comunicate de presă,

d. reprezentarea serviciilor oferite de CEWE.

Pentru o utilizare comercială care depăşeşte cadrul descris, este necesar acordul explicit al participantului.

6. Odată cu participarea, participantul confirmă că este autorul fotografiilor încărcate şi că dispune, astfel, de dreptul nelimitat de folosire a fotografiilor. De asemenea, participantul confirmă că fotografiile încărcate de el nu sunt afectate de alte drepturi din partea unor terţe persoane; în special, că toate persoanele care pot fi recunoscute în fotografii sunt de acord cu modalităţile de folosire menţionate mai sus şi că drepturile de proprietate intelectuală a terţelor persoane nu sunt încălcate prin aceste modalităţi de folosire. Participantul la concursul CEWE este încă din acest moment neafectat de sarcini nicio sarcină juridică din partea unor terţe persoane.

7. Participantul este de acord ca numele său să fie menţionat ca autor.

8. Pentru publicarea de CEWE FOTOCĂRŢI în cadrul condiţiilor de publicare nu se achită niciun fel de onorarii şi nicio remuneraţie.

9. Retragerea fotografiilor din concurs de către participant este posibilă în orice moment prin ştergerea fotografiilor respective prin intermediul contului personal de utilizator. Nu pot fi şterse fotografiile nominalizate, fotografiile expuse în pagina „Câştigători”.

10. Încărcarea de către o persoană a unei sau mai multor poze în modul stabilit mai sus se consideră drept acceptare de către această persoană a condiţiilor Concursului expuse în acest Regulament.

global.drag_and_drop.header
global.drag_and_drop.description