CONCURS FOTO WALKING MONTH

UN ZÂMBET LA FIECARE PAS!

Fiindcă participi la Walking Month, fiecare pas al tău îi ajută pe campionii de suflet ai României, așa că fiecare pas este un prilej de bucurie! Documentează experiența ta din timpul Walking Month în fotografii și ai premii garantate din partea CEWE România, plus șansa de a câștiga premiile săptămânale. În plus, fotografia ta poate fi aleasă pentru expoziția de final Walking Month în cadrul unui festival de specialitate!

UN CLICK ȘI CÂȘTIGI!
Prima poză încărcată pe acest portal îți va aduce primul premiu: un voucher de 40 de lei pe care îl poți folosi pentru cele mai populare FOTOCĂRȚI din lume, perfecte pentru a strânge la un loc cele mai frumoase amintiri, CEWE FOTOCĂRTI!
PREMII SĂPTĂMÂNALE
Cea mai reușită fotografie încărcată în fiecare săptămână din perioada competiției va câștiga o CEWE FOTOCARTE A4: un album complet personalizat pentru care tu trebuie doar să alegi cele mai reușite imagini; de tipar și livrare ne ocupăm noi!
PREMII PENTRU PLIMBĂREȚI
Echipele de pe locurile 1-3 în competiția WALKING MONTH vor primi din partea CEWE România câte un voucher în valoare de 900 de lei, folosibil pentru orice produse personalizate cu amintirile lor, comandate din magazinul online CEWE.
Te așteptăm!
  • Walking Month
global.drag_and_drop.header
global.drag_and_drop.description